Ремонт на лаптопи

0 273

Samsung-ATIV-Book-6_front8Mobicars извършва ремонт на лаптопи в София от всички марки: HP, Toshiba, Compaq, Dell, Sony Vaio, Acer, Samsung, Fujitsu Siemens, Lenovo, Asus, MSI, IBM, Gateway, BENQ и eMachines с всякаква степен на сложност. Ремонтът на лаптопи в нашия сервиз се извършва в най-кратки срокове, благодарение на огромния опит на нашия персонал, разполагащ с най-модерното оборудване за извършване на диагностика и ремонт на лаптопи.

Каква е процедурата за ремонт на лаптопи?

Вие можете да донесете лаптопа си за ремонт в нашия сервиз, намиращ се на адрес: София, ж.к. Младост 1, блок 14А. В случай, че не сте от гр. София, можете да изпратите лаптопа си за ремонт по куриер, като заплащането на ремонта ще бъде чрез наложен платеж, когато си получите лаптопа или по банков път.

Цена за ремонт на лаптопи в София.

Една от най-важните задачи на нашия екип е ремонтът на лаптопа ви да излезе на възможно най-ниска цена. Всеки случай се разглежда индивидуално с цел минимизиране на вашите разходи. За съжаление това не винаги е възможно, най-вече ако е необходима подмяна на скъпоструващ елемент. В такива случаи цената на ремонта може да се намали с използването на резервни части втора употреба. Ремонт на лаптоп с части втора употреба е възможен при всички случаи с изключение на ремонти на дънната платка на ниво елемент. Ние ще ви предложим различни варианти, а вие ще се спрете на този, който ви устройва най-много.

Ремонт на лаптопи Цени
Диагностика на лаптоп (диагностика се заплаща, само ако след нея не се извърши ремонт) 30лв.
Почистване на лаптоп от прах (с цялостно разглобяване със смяна на термо падове и паста) 30лв.
Ремонт на дънна платка на лаптоп (ако се наложи да се влагат части, те отделно се заплащат) 80лв.
Смяна на захранващи букси (буксите се заплащат отделно, повечето са на символични цени около 5лв.) 40лв.
Смяна на дисплей на лаптоп (цена само за труда, на склад нови и втора употреба матрици) 30лв.
Ремонт на матрица на лаптоп (ремонт по електрониката и подмяна на лампи за подсветка) 60-80лв.
Препрограмиране на дефектен BIOS на лаптоп (разпояване на биоса и презаписване на програматор) 80лв.
Смяна на BGA интегрални схеми на лаптоп – видеочипове и чипсети (посочената цена е само за труд) 90лв.
Презапояване на BGA интегрални схеми (само при все още здрави видеокарти и чипсети) 90лв.

Диагностика на лаптоп.

Цената за диагностика на лаптоп е 30лв. Тази сума се заплаща само ако след диагностиката на лаптопа вие се откажете да го ремонтирате при нас или когато ремонтът му е невъзможен. Ако решите ремонтът да се извърши в нашия сервиз за лаптопи, диагностиката е безплатна и заплащате само цената на ремонта. След извършване на диагностиката и определяне на проблема, наш специалист непременно ще се свърже с вас и ще уговори сроковете и цената на ремонта. Когато причината за повредата е очевидна сроковете и цената може да бъдат договорени при самото донасяне на лаптопа или на посочените телефони.